T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MUĞLA / KÖYCEĞİZ - Köyceğiz Şehit Ömer Halisdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Köyceğiz Şehit Ömer Halisdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

ULUCAMİ MAH. TURAN EMEKSİZ CAD. NO: 20 KÖYCEĞİZ / MUĞLA
Vizyon
Nitelikli eğitimi sürekli kılan ve gelişen, ulusal ve evrensel boyutta topluma katkı sağlayan, insana ve çevreye saygıyı ilke edinen, yetiştirdiği insan ve verdiği eğitimle örnek gösterilen, mensubu olmaktan gurur duyulan bir okul haline geleceğiz.
Misyon
Kurumumuz; Türk Milli Eğitiminin Genel Amaçları doğrultusunda, Mesleki ve Teknik Eğitim Yönetmeliği ve Gemi Adamları Yönetmeliği çerçevesinde, ulusal ve uluslararası standart ve şartnamelere/sözleşmelere uygun olarak kaliteli meslek eğitimi ve öğretimi vermeyi, verimliliğin arttırılması ve eğitim ve öğretim ortamlarının iyileştirilmesi için sürekli çalışmayı, öğrenci ve velilerimizin memnuniyetini sağlamayı politika edinmiştir. Bu çerçevede halen eğitim öğretime devam eden Yat Kaptanlığı Dalı ve ileride açılabilecek dallarda bu genel politika izlenecektir. Üretmiş olduğumuz hizmetleri, yönetimin desteği, çalışanlarımızın ortak katılımı, kaynakların verimli kullanımı ve zamanı en iyi şekilde kullanarak, uluslararası sözleşme ve standartlara uygun gereksinim ve beklentileri karşılayacak kalitede sunmak, vermiş olduğumuz eğitimin kalitesini sürekli iyileştirmek, kazandığımız bilgi ve tecrübelerimizi geleceğe aktarmak kalite politikamızdır.
Ulaşım
Türkiye´nin birçok yerinden Müğla-Köyceğiz otobüsleri ile ilçe garajına ve oradan da dolmuşlarla ilçe merkezine gelinir. Hava yolu ile de Dalaman Hava limanına 40 km uzaklıkta. Dalamandan Hava Alanından kalkan servis araçları ile ilçeye ulaşılabilir.
Ulu Camii Mah.Cengiz Topel Cad.No11 Köyceğiz/MUĞLA
İlçe Merkezinde, İl merkezine 60Km